Home      Boeken      Het nieuwe denken van A tot ZIJN 14+
 

            Klik HIER of op de afbeelding om het boek in pdf te downloaden
 
Het nieuwe denken van A tot Zijn
is een cursus in bewustzijn voor mensen van 14 tot 114 die graag filosoferen over het leven en innerlijk willen groeien.
 
Het nieuwe denken van A tot Zijn is de opvolger van
Aan het eind van het boek Evi, kind uit het licht, mogen alle mensen van de aarde naar een prachtige nieuwe planeet, omdat de aarde niet langer bewoonbaar is. In Evi op de nieuwe planeet krijgen alle mensen lessen van lichtmeesters in liefde en bewustzijn. Ze blijven daar wel duizend jaar en keren daarna weer terug naar de aarde naar het moment van vóór alles misging. De mensen krijgen de kans om met een nieuw bewustzijn vol liefde en respect de aarde opnieuw te bewonen.
Eenmaal op aarde vergeten de mensen al snel hun geestelijke lessen.
Daarom zoeken de lichtmeesters een aantal mensen uit die groepjes kunnen vormen om samen de herinneringen aan de lessen in bewustzijn en liefde weer op te halen.
Via automatisch schrift worden de lessen doorgegeven aan mensen die ervoor open staan. Evi is een van de jongeren die de lessen doorkrijgt van koningin Sofia die ze nog kent van de nieuwe planeet.
Vier jongeren komen regelmatig naar Evi om samen te filosoferen en te oefenen. Ondanks de serieuze lessen, hebben ze ook lol met elkaar, wat het allemaal wat luchtiger maakt.